0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

ТОП-10: Рейтинг кондиціонерів 2024. Кращі кондиціонери по якості та надійності

10.02.2024 в 18:00 Перегляди: 37298

 Рейтинг кондиціонерів фото     Рейтинг кондиціонерів фото 2     ТОП-10 брендів кондиціонерів фото 3

 В умовах постійно зростаючої потреби в ефективних рішеннях для охолодження та обігріву кондиціонери є все більш затребуваними в нашій країні. А з урахуванням того, що літні місяці стають спекотнішими, наявність надійної кліматичної техніки стає чи не обов'язковою умовою комфортного життя. Безліч компаній пропонує купити кондиціонери різних моделей, від відомих і маловідомих фірм і з найрізноманітнішими функціями. Щоб полегшити вибір, ми склали рейтинг топ популярних кондиціонерів, які будуть користуватися попитом у 2024 році.

Вибирати кращі кондиціонери слід, керуючись такими критеріями:
 

 Найпопулярнішими кондиціонерами для дому та квартири є спліт системи настінного типу. Саме їх виробників ми розглядали під час складання топ рейтингу. Цей вид кліматичного обладнання є пристроєм, що складається з двох блоків. Один розміщується всередині квартири (відповідає за підтримку заданої температури повітря в приміщенні), а другий - зовні (у ньому знаходиться основний робочий вузол - компресор та теплообмінник).
 

Виробники часто роблять ставку на створення побутових кондиціонерів, оскільки частка їх продажу значно вища, ніж спліт систем комерційного та промислового сегменту.

Рейтинг виробників кондиціонерів за якістю та надійністю

 Влітку, коли стає спекотно і хочеться зберегти прохолоду в будинку або взимку, коли навпаки потрібне надійне джерело обігріву, багато домовласників починають замислюватися про те, як створити комфортні умови мікроклімату в приміщенні.


Кондиціонер – найбільш популярне, універсальне рішення у цьому випадку. Оскільки на ринку представлена велика кількість різних типів подібного обладнання, буває важко зрозуміти, який саме кондиціонер вибрати і якій марці варто довіряти.
 

Ми склали рейтинг кондиціонерів 2024 року з десяти найкращих брендів за якістю та надійністю. Таким чином Клієнтам буде значно простіше знайти та купити кондиціонер для дому чи квартири. Цей рейтинг складено компанією Air-conditioner.ua на основі даних про кількість проданого обладнання за попередній рік та кількість звернень Клієнтів з рекламації для кожної із зазначених марок.


10 місце ТОП рейтингу: OLMO (Китай)
 

 OLMO ТОП-10 фото           Olmo рейтинг кондиционерів фото 2
 

OLMO – представник нашого ТОП рейтингу, що пропонує продукцію нового покоління. Це системи опалення, вентиляції та кондиціонери. Як у дизайні, так і в конструкції обладнання цієї марки відрізняється використанням технологічних та промислових новинок. Співпрацюючи із заводами Midea та Hitachi, бренд OLMO забезпечив свою продукцію надійними компресорами.

Кращі кондиціонери торгової марки OLMO здатні задовольнити потреби Клієнтів з підвищеними вимогами до якості та надійності у поєднанні з можливістю купити їх за доступною ціною.
 

Застосування передових технологій для створення надійних рішень завжди було головною рушійною силою зростання торгової марки і ця стратегія залишається незмінною. У співпраці з провідними японськими та китайськими ТОП виробниками кондиціонерів, OEM бренд OLMO постійно впроваджує всі доступні високі технології для створення комфортного, енергозберігаючого, надійного та зручного в експлуатації обладнання.
 

ТОП кондиціонери, що випускаються під маркою OLMO, мають такі особливості:
 

Кондиціонер OLMO ідеально підійде як найкращий бюджетний варіант, щоб купити його в квартиру або приватний будинок.

 

9 місце ТОП рейтингу: NEOCLIMA (Китай)
 

Neoclima рейтинг топ-10 фото     Neoclima рейтинг кондиціонерів ТОП-10 фото 2


 Наступним представником рейтингу ТОП 10 є компанія з виробництва кондиціонерів та іншого кліматичного обладнання Neoclima, яка з'явилася у 2007 році в результаті плідної співпраці міжнародних інвесторів, націлених на створення високоякісного продукту із сучасними технологіями та високою продуктивністю. Головна відмінність OEM бренду NEOCLIMA завжди була націленість на створення кращого продукту за доступною ціною.


У 2013 році було запущено масштабну процедуру оновлення ТМ NEOCLIMA. Було значно розширено асортимент пропонованих кондиціонерів, оновлено модельний ряд, посилено контроль якості на виробництві. Таким чином вдалося досягти високого показника надійності та мінімізувати відсоток відмов обладнання.
 

Сьогодні Neoclima пропонує великий асортимент висококласних енергоефективних кондиціонерів, які можна купити у квартиру чи будинок. Використання у виробництві сучасних технологій дозволяє цьому бренду стабільно перебувати серед 10 найкращих марок України останнього десятиріччя.

Прикладом реалізації виробничого та наукового потенціалу компанії є ТОП-кондиціонери серії ArtVogue.

Моделі, представлені в цій лінійці мають такі властивості та функції:
 

Для цінителів цікавих дизайнерських рішень, кондиціонери Neoclima обладнані елементами підсвічування бічних частин внутрішнього блоку (синє під час роботи на охолодження та червоне під час роботи на обігрів).

Серія звичайних інверторних кондиціонерів бренду Neoclima (робота на обігрів до -15 ° С) з цікавою назвою Therminator повністю забезпечує комфортний мікроклімат у приміщенні та має всі необхідні для користувача функції.

 

8 місце ТОП рейтингу: Midea (Китай)
 

 Midea ТОП-10 фото      Midea рейтинг кондиціонерів фото 2

 

 Midea Group не дарма потрапила до рейтингу ТОП 10. Це один із провідних заводів з виробництва кондиціонерів у світі. Midea розпочинала бізнес як невелике підприємство, яке займалося виготовленням вентиляторів та запчастин. Сьогодні під цією торговою маркою можна купити не тільки побутові кондиціонери, а й обладнання промислового типу.

Головною перевагою продукції цієї китайської торгової марки є висока якість кондиціонерів за мінімальних цін.

Наявність власних дослідницьких лабораторій дозволяє корпорації Midea йти в ногу з часом, а в деяких аспектах займати топ-позиції. Світове визнання бренду підтверджується наявністю 35 сертифікатів та патентів, а також багатьох міжнародних нагород та номінацій у різних рейтингах.
 

Інноваційні технології, що застосовуються у кондиціонерах торгової марки Midea:
 

Топ серією побутової кліматичної техніки Midea є лінійка інверторних кондиціонерів GAIA. Це кондиціонер – тепловий насос, який здатний працювати на обігрів приміщення за температури повітря на вулиці до -25°С.
 

У моделях цієї лінійки кондиціонерів Midea передбачено багато корисних функцій:
 

Також обладнання лінійки GAIA може керуватися за допомогою WI-FI. Багато наших співвітчизників віддали перевагу купити саме цей кондиціонер Midea.



7 місце ТОП рейтингу: SAMSUNG (Південна Корея – Таїланд – Китай)


Samsung кондиціонер рейтинг ТОП-10 фото     Samsung рейтинг ТОП-10 фото
 

 SAMSUNG — корпорація з виробництва електроніки та один із світових лідерів з продажу різних товарів, яких компанія постачає безліч. Серед асортиментів компанії далеко не останнє місце посідають і кондиціонери.

SAMSUNG – це надійний бренд, найбільш відомий тривалим терміном служби своєї продукції та високою надійністю виробів у різних цінових сегментах.

Клієнти довіряють бренду за його чудові дизайнерські рішення, доступну ціну та гарну якість продукції. Кондиціонери Samsung - один з найкращих варіантів, щоб купити обладнання для дому та квартири.
 

SAMSUNG пропонує Клієнтам сучасні рішення у сфері кондиціювання.
 

До них можна віднести такі функції:
 

 

Завдяки своїй останній новинці, запатентованій технології WindFree, ТМ Samsung останні кілька років лідирує за кількістю проданих кондиціонерів в Україні в сегменті бізнес-класу. Найпопулярнішою серією є Geo Wind Free (технологія WindFree + Wi-Fi модуль у комплекті).



6 місце ТОП рейтингу: Panasonic (Японія – Малайзія)
 

 Panasonic рейтинг ТОП-10 фото

 

Наступним у списку топ-брендів кондиціонерів впевнено стоїть Panasonic. Раніше ця марка була відома як Matsushita Electric Industrial Co Ltd. Це японська міжнародна корпорація, що добре зарекомендувала себе, яка є одним з провідних виробників електроніки, у тому числі і систем кондиціювання. Багато брендів, які з певних причин не займаються виготовленням компресорів для кондиціонерів під власною маркою, замовляють компресори саме у компанії Panasonic під торговою маркою Matsushita.

З виробника ламп компанія перетворилася на одного з гігантів електронної промисловості. Постійне впровадження нових технологій та вдосконалення за рахунок наявності власного дослідницького інституту принесли свої плоди у створенні як побутових спліт-систем, так і промислових кондиціонерів великої потужності. Купити кондиціонер Panasonic – означає торкнутися японської якості.

На сьогоднішній день топ-моделями серед кондиціонерів для дому та квартири Panasonic є лінійка HEATCHARGE. Це інверторні кондиціонери теплові насоси, що відповідають усім сучасним вимогам до енергоефективності, а також мають багато корисних опцій:
 

Ще одним з вагомих показників надійності продукції є той факт, що Panasonic надає заводську гарантію на свої компресори протягом 5 років при покупці будь-якого кондиціонера.



5 місце ТОП рейтингу: Mitsubishi Heavy Industries (Японія – Таїланд)
 

 Mitsubishi Heavy ТОП-10 рейтинг фото
 

 

 Ще один представник рейтингу ТОП-10 – Mitsubishi Heavy Industries. Компанія постачає на ринок продукцію найвищої якості та найінноваційніші технології. Mitsubishi Heavy Industries була заснована в 1988 році, як спільне підприємство між японським концерном Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. та компанією Mahajak Group з Таїланду.
 

MHI Group пропонує широкий асортимент універсальних та енергоефективних систем кондиціювання для охолодження та обігріву будинків, квартир, а також комерційних та промислових приміщень. Стильні та надійні кондиціонери цієї торгової марки забезпечують чудову енергоефективність, гарантуючи тихий, комфортний та чистий потік повітря.

Кондиціонери Mitsubishi Heavy відрізняються такими перевагами:

Яскравим прикладом надійного та сучасного кондиціонера від Mitsubishi Heavy Industries є ТОП модель у лінійці ZSX, купити яку можна у багатьох країнах світу. Ці інверторні кондиціонери вважаються одними з найкращих на ринку та відрізняються високою якістю складання, а також наявністю всіх новітніх функцій, доступних для кондиціонерів цього бренду.

Також внутрішні блоки ZSX можуть використовуватися під час встановлення мульти-спліт системи у вашому будинку (один зовнішній блок та кілька внутрішніх).

 

4 місце ТОП рейтингу: Daikin (Японія – Бельгія – Чехія – Туреччина)

Daikin рейтинг ТОП-10 4 фото
 

 Кондиціонери Daikin не потребують представлення і займають одну з верхніх позицій ТОП-рейтингу, оскільки є найвідомішим виробником кондиціонерів як для побутового, так і промислового сектора. Підрозділи компанії – це понад 100 виробничих баз у всьому світі, а також власні дослідні центри, інститути та проектні організації.

Переваги та особливості продукції допомогли японській корпорації піднятися на позицію лідера як серед клієнтів, так і серед монтажних організацій у всьому світі. Багато відомих компаній вважають за краще купити Daikin як кліматичну техніку на свої об'єкти.

Функції, якими можуть похвалитися кращі кондиціонери Daikin:
 

Найкращими серіями в асортименті Daikin можна назвати такі:
 

Якщо ви довіряєте виключно японській якості, обов'язково зверніть увагу на кондиціонери Daikin. Така продукція чудово підійде, щоб купити її як для квартири, так і для приватного будинку.



3 місце ТОП рейтингу: Gree (Китай)

GREE кондиціонер рейтинг ТОП-10 фото
 

  Переходимо до ТОП-3 нашого рейтингу.

Починає його GREE Electric Appliances Inc, яка є найбільшим у світі виробником кондиціонерів як під власною торговою маркою, так і під сотнями різних світових OEM брендів.

Завдяки восьми виробничим базам у Китаї, В'єтнамі, Пакистані та Бразилії, GREE може виробляти до 27 мільйонів побутових кондиціонерів на рік. Відмінною особливістю є те, що всі ключові компоненти виготовляються на власних виробничих потужностях. Це сприяє отриманню продукції високої якості, що в свою чергу сприяє увазі клієнтів та бажанню купити саме кондиціонер GREE .

Компанія GREE входить до списку ТОП-100 найкращих китайських підприємств за версією журналу Fortune. GREE інвестує значні кошти у науково-дослідну діяльність. 300 лабораторій працює на підвищення якості продукції.
 

Топ кондиціонерами GREE є модельний ряд Amber. Цей інверторний кондиціонер тепловий насос до -30 ° С працює на фреоні R32 з використанням технології G10, яка дозволяє не тільки економити електроенергію, але істотно знижує рівень шуму. Серед інших корисних особливостей топ кондиціонерів GREE можна виділити: 
 


Популярні серії кондиціонерів GREE:
 


GREE - відомий бренд у всьому світі, який з легкістю здатний скласти конкуренцію японським кондиціонерам.


2 місце ТОП рейтингу: COOPER&HUNTER (Китай)

Cooper&Hunter Рейтинг ТОП-10 фото
 

  Друге місце рейтингу займає виробник, який за більш ніж 20 років роботи в галузі кондиціювання та вентиляції став одним з найбільших операторів ринку кліматичної техніки у світі.

Кондиціонери Cooper&Hunter для дому, квартири та комерційних приміщень можна купити у більш ніж 50 країнах та регіонах нашої планети. Продукція компанії відповідає найвищим стандартам якості, забезпечуючи надійні енергоефективні та економічні рішення для кондиціювання. Робота Cooper&Hunter націлена на постійне вдосконалення не тільки функціоналу пропонованих кондиціонерів, а й створення найкращих дизайнерських моделей, здатних ідеально вписатися в будь-який інтер'єр.

Асортимент модельного ряду кондиціонерів Cooper&Hunter безперечно найкращий в Україні.

ТОП кондиціонери цього бренду мають такі функції:
 

Популярними серіями кондиціонерів цього бренду є:

 

 

Кожен Клієнт зможе вибрати та купити для себе модель, виходячи з необхідного функціоналу та бюджету.

 

За кількістю проданих кондиціонерів як побутового, так і промислового сегменту, торгова марка Cooper&Hunter – безумовний лідер на ринку України! При цьому відсоток відмов обладнання становить лише 0,01%!



1 місце ТОП рейтингу: Mitsubishi Electric (Японія – Таїланд)

Mitsubishi Electric Co. рейтинг Кондиціонерів України фото
 

  Очолює наш рейтинг ТОП-10 провідний представник японської промисловості Mitsubishi Electric Co., який по праву вважається одним із виробників, чия якість не потребує презентації.

Кондиціонери для дому, квартири та комерційного використання, випущені під торговою маркою Mitsubishi Electric, продаються у всьому світі, а компанія працює над постійним розширенням асортименту, підвищенням якості продукції та впровадженням інноваційних технологій.


Застосування передових японських технологій дозволило досягти вражаючих результатів у галузі енергоефективності та стати лідером на всьому світовому ринку.

Дизайн та функціонал усіх моделей продуманий до найдрібніших нюансів, щоб відповідати смакам та стилям абсолютно будь-якого Клієнта. Саме тому компанія Mitsubishi Electric очолила рейтинг топ-10.
 

Популярними серіями кондиціонерів цієї торгової марки, які варто купити у свою квартиру, є:
 

 

Преміум інвертор серії LN є найкращим у лінійці кондиціонерів для дому чи квартири від цього виробника.

Звернути увагу слід на такі функції:

 

 

Ефектний дизайн цих моделей робить кондиціонер не просто побутовим приладом, а також елементом інтер'єру.
 

  
Звичайно, наш рейтинг ТОП-10 не здатний показати Вам повний перелік моделей та функцій всіх кондиціонерів, представлених на ринку. Проте загальне розуміння про виробників ми надали. Тепер, щоб купити найкращий кондиціонер Mitsubishi Electric для дому або в квартиру, ґрунтуючись на таких критеріях як якість та надійність, Вам необхідно лише отримати консультацію спеціаліста з конкретної моделі, а з вибором торгової марки ми Вам вже допомогли.


Найкращий кондиціонер для квартири: критерії вибору

 Щоб купити найкращий кондиціонер у квартиру, необхідно не тільки розуміти, яка потужність обладнання вам необхідна, але й детально вивчити різні функції кліматичної техніки, підбираючи для себе тільки справді важливі. Адже кожна додаткова функція збільшує кінцеву вартість виробу.


ТОП 10 рейтинг кондиціонерів фото 12     Рейтинг кондиціонерів фото 14     Ретинг кондиціонерів фото 13
 

Ось які завдання вирішують певні опції:
 

  1. Кондиціонер з тепловим насосом або потужний інвертор встановлюють ті, хто планує використовувати обладнання весь рік (на охолодження та обігрів).

  2. Якщо у Вашій квартирі проживає алергік, варто подумати про придбання кондиціонера з потужним антиалергенним фільтром та іонізатором повітря. Це допоможе людині легше переносити сезонну алергію і не страждати, якщо у квартиру потрапить збудник.

  3. Мешканцям промислових районів та тим, у кого вікна квартири виходять на проїжджу частину, варто купити кондиціонер із можливістю підмішування свіжого повітря. Завдяки цьому та додатковому фільтруванню, можна провітрювати квартиру без відкривання вікон.

  4. Бувають випадки, коли немає можливості встановити блоки на невеликій відстані один від одного, тоді Вам необхідний кондиціонер, здатний працювати при великій довжині магістралі.

  5. Датчик Wi-Fi дозволить керувати кліматичною системою на відстані та охолодити приміщення до Вашого приходу з роботи додому. Корисна опція для тих, хто не може без прохолоди.

 

Як бачите, кожна функція кондиціонера знаходить своє застосування, тому визначити найкращий кондиціонер для своєї квартири зможете тільки Ви особисто, враховуючи всі завдання, що стоять перед кліматичним пристроєм.
 

Не слід забувати і про зовнішній вигляд кондиціонера для квартири. Зараз є можливість підібрати продукт, який чудово впишеться в інтер'єр і не виглядатиме великою плямою на тлі цікавого дизайну.
 

Найкращий кондиціонер для дому: вибираємо правильно
 

Кондиціювання приватного будинку – завдання, якому необхідно приділити максимум уваги. Вибір обладнання має деякі особливості, порівняно з кондиціонерами в квартиру. Звичайно, наявність певних функціональних можливостей вашої майбутньої системи не менш важлива, але існують ще деякі нюанси, на які слід звернути увагу при виборі кондиціонера для дому.
 

Насамперед, потрібно розібратися, чи власник використовуватиме кондиціонер для будинку як опалювальне обладнання. Якщо так, то всю зиму чи лише у період міжсезоння? Від відповіді на це запитання залежить на який тип інверторного кондиціонера варто звернути увагу.

Якщо задача комфортна температура в будинку протягом усієї зими, слід підбирати кондиціонер, здатний працювати за умов дуже низьких температур до -30°С. Такі кондиціонери називають тепловими насосами повітря-повітря.

У випадку, коли потрібно просто підігріти будинок восени та на початку весни, бюджетного інверторного кондиціонера буде цілком достатньо.
 

Також при виборі кондиціонера для дому слід звернути увагу на його тип. Можливо, зручніше буде встановити мульти-спліт систему. У цьому питанні Вам допоможуть фахівці з продажу та встановлення – розкажуть про систему докладніше та вкажуть на переваги та недоліки.
 

Щоб кондиціонери виконували свої завдання та працювали максимально довго, потрібно пройти декілька етапів:
 

Виконуючи наші рекомендації, Ви зможете насолоджуватися прекрасним мікрокліматом в будинку або квартирі протягом багатьох років.


Часті запитання та відповіді по темі: "Кращі кондиціонери, ТОП рейтинг кондиціонерів 2024"

  • ✅ На основі яких даних формувався рейтинг кращих кондиціонерів?
    Рейтинг кращих кондиціонерів сформовано на основі даних про кількість проданих спліт-систем за попередній рік та про кількість звернень Клієнтів по гарантійному ремонту для кожного із вказаних брендів.
  • ✅ Який кондиціонер кращий серед недорогих для невеликого приміщення?
    Серед бюджетных недорогих кондиціонерів для приміщень площею до 15 м2 можемо назвати кращим on/off кондиціонер марки OLMO модель Inventa OSH-08LDH, цsна 11720 грн., виробляється на заводі Hitachi.
  • ✅ Який кондиціонер найкращий?
    Кращим серед кращих на думку компанії "Кондиціонери України" є кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE. Набір його унікальных функцій, дизайн, енергоефективність, розподілення потоку повітря в 4-х напрямках робить саме цю модель №1 в нашому ТОП рейтингу.
Поділитися:
Читайте також:

Коментарі

Кондиціонери України

2024-04-08

У відповідь! Toshiba як виробник нікуди не подівся. Але через ускладнену логістику імпортер не привозив кондиціонери цієї марки в Україну вже роки півтора. На залишках майже нічого немає вже. На жаль, поки немає інформації, коли знову поновляться поставки. Пропонуємо розглянути кондиціонери брендів Mitsubishi Electric, Mitshubishi Heavy або кондиціонери Samsung з чудовою функцією WindFree

Demon

2024-04-07

Де подівся чудовий виробник якіснзї кліматичної техніки - Tosiba ?

Залишити коментар [Вхід]