0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

➤ Наші роботи ≋ Адмінбудівля: нестандартний монтаж кондиціонерів Cooper&Hunter в Черкасах

07.12.2023 в 13:05 Перегляди: 144

 

Зовнішні блоки Cooper&Hunter встановлені! фото

Монтаж кондиціонерів в Черкасах з встановленням зовнішніх блоків на даху

Об'єкт: Адміністративна будівля

Місто: Черкаси

Рік: 12.2023

Час виконання роботи: 3 години

Площа приміщення: 32 м2, 57 м2

Вид кондиціонера: Настінний кондиціонер

Тип кондиціонера:  Інвертор, Тепловий насос

Бренд кондиціонера: Cooper&Hunter

Потужність кондиціонера: 12000 BTU, 24000 BTU

Модель кондиционера:  CH-S12FTXLA2-NG, CH-S24FTXQ2-NG

Поставлене завдання

В адміністративній будівлі виконувався ремонт і монтаж кондиціонерів у 2 етапи. Стояло завдання організувати кондиціонування повітря в двох приміщеннях різної площі. Раніше, на 1 етапі, вибрали моделі для охолодження повітря влітку й обігріву взимку, намітили місця встановлення та виконали прокладку комунікацій. Заклали траси фреонопроводів і здійснили розводку дренажних трубок для забезпечення скидання конденсату в систему каналізації. До грудня в приміщеннях були завершені оздоблювальні роботи, майстри змогли приступити до другого етапу – установки кондиціонерів у заздалегідь намічених місцях та їх підключення до прихованих комунікацій.


У зв'язку з архітектурними особливостями будівлі зовнішні блоки вирішили винести на дах одноповерхової прибудови. Зовнішні блоки кондиціонерів вкрай небажано встановлювати безпосередньо на горизонтальну поверхню – після дощу та танення снігу на таких поверхнях утворюються калюжі, взимку накопичується сніг. Внаслідок контакту днища та нижньої частини корпусу з водою або снігом термін служби кондиціонера значно скорочується, можливі поломки. Наші монтажники намагаються не тільки забезпечити надійне кріплення, але й максимально захистити техніку від несприятливих впливів. Зокрема, в таких ситуаціях встановлення зовнішніх блоків здійснюють на міцні підставки з металевого куточка. Виробники пропонують готові моделі для кондиціонерів з різними габаритами, але в даному випадку були потрібні підставки нестандартної форми. Дах має невеликий ухил, а блоки кондиціонерів повинні встановлюватися строго горизонтально. Тому ніжки з лівого та правого боку підставок мають різну висоту, щоб компенсувати цей ухил. Поки на об'єкті виконували ремонт, під замовлення були виготовлені підставки потрібної конструкції та розмірів.

Виконані роботи

  1. Встановлення на даху підставок під зовнішні блоки
  2. Встановлення внутрішніх і зовнішніх блоків з приєднанням до виводів готових трас
  3. Підключення живлення
  4. Пуско-налагоджувальні роботи

Встановлені моделі:

В обох приміщеннях встановлені інверторні кондиціонери (теплові насоси) бренду Cooper&Hunter. Це кондиціонери зима-літо, які можуть працювати на обігрів при температурі до -25°С, тобто цілий рік підтримується комфортна температура й оптимальний мікроклімат. У приміщенні меншої площі встановили кондиціонер 12 популярної лінійки Arctic (CH-S12FTXLA2-NG), в більшому приміщенні – кондиціонер 24 іншої серії, Veritas (CH-S24FTXQ2-NG). Обидві серії оновлені, вдосконалені, з преміальною енергозберігаючою комплектацією 6 покоління. Крім потужності кондиціонери незначно розрізняються дизайном, а функціональні можливості та переваги у них однакові. Клас енергоефективності в режимі обігріву найвищий, А+++, в режимі охолодження – А++. Регулюється швидкість повітряного потоку, є функції теплого старту, регулювання температури за показаннями виносного (вбудованого в пульт ДУ) датчика (I Feel). Взимку діє інтелектуальний режим захисту зовнішнього блоку від обмерзання, можна активувати режим підтримки температури +8° в приміщенні. Самоочищення теплообмінника здійснюється за найбільш досконалою технологією, Double Self Clean (заморожування-нагрівання). Завдяки модулю Wi-Fi кондиціонерами можна керувати з будь-якого місця.

Використовувались такі матеріали:

Використовувались інструменти:

Галерея:

 

Veritas CH-S24FTXQ2-NG внутрішній блок фото     CH-S12FTXLA2-NG серія Arctic Cooper&Hunter -25 градусів фото     Зовнішні блоки на підставках на даху фото

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]