0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Весна 2023 – сервіс кондиціонерів розпочинаємо!

10.03.2023 в 13:45 Перегляди: 698

Навіщо?

Багато хто розуміє, навіть на прикладі пилососа, що будь-який прилад, який має справу з повітрям, потребує періодичного чищення. А та техніка, в якій є повітряні фільтри – очікувано претендує на регулярну перевірку стану фільтрів, їх миття/очищення та заміну, якщо вони пошкоджені або зносилися.

 

Кондиціонери не є винятком. Внутрішній блок, ганяючи через себе та свої фільтри повітря (наприклад, близько 600 м3 на годину), дуже забруднюється. Чи варто говорити, що забитий пилом і брудом кондиціонер вже не так добре справляється зі своїми обов'язками, а бруд, що накопичується з кожним днем, є додатковим джерелом забруднення, грибка, плісняви, бактерій у квартирі.

 

Внутрішній блок кондиціонера брудний фото

Як часто?

У домашніх умовах бажано проводити чистку раз на рік – перед спекотним сезоном або двічі на рік, якщо кондиціонер і взимку виступає обігрівачем.

 

А якщо йдеться про спліт-системи у магазинах, аптеках, лікарнях тощо – у них частота сервісу має бути іншою. Людей більше, бруду більше, обсяги приміщень більші.

 

Брудний зовнішній блок фото

 

Ресторани, кафе, піцерії та інші заклади, пов'язані з приготуванням їжі (жир!), з роботою з вовною та іншою «брудною» діяльністю, потребують сервісу ще частіше, при цьому саме очищення складніше і вимагає спеціальних засобів.

 

Якщо не контролювати чистоту кондиціонера і кількість фреону - може бути і таке фото

Чим доведемо?

Фотографіями з реального життя!

 

Справді, вистачить теорії, покажемо на практиці, як виглядає брудний кондиціонер.

 

Це фільтр внутрішнього блоку - практично немає просвіту фото     Це зовнішній блок у бруді, пилу, пуху фото      А це барабан - але не точно, аж надто багато бруду фото

 

Дивитись навіть гидко - скільки бруду всередині блоку фото     Бруд видно неозброєним оком фото     Фільтри та жалюзі брудні фото     

Що робити?

Сервіс, обслуговування можна проводити різними способами, але основні етапи такі:

 

 

Застосовувані технології (мийка, парогенератор, хімія) залежать від ступеня забрудненості та умов.

 

Перевірка тиску фреону фото     Чистка внутрішнього блоку парогенератором фото     Робота майстра, блок у сервісному чохлі фото

 

Це все проводять майстри з сервісного обслуговування, які мають потрібний інструмент, хімію та досвід роботи зі сплітами.

А самостійно?

Користувач кондиціонера, втім, теж може брати участь у очищенні: всі сучасні кондиціонери дозволяють виймати фільтри та промивати їх. Це можна зробити самостійно. Так часто, як хочеться користувачеві. Головне – акуратно, виймати та вставляти без застосування сили, і обов'язково давати просохнути перед зворотним встановленням у внутрішній блок.

 

Відкриваємо кришку внутрішнього блоку фото     Виймаємо фільтри фото     Встановлюємо назад після самостійного чищення та просушування фото

 

Потрібен сервіс кондиціонеру? Телефонуйте та записуйтесь: +380 97 115 20 00

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]