0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Як часто треба робити сервіс кондиціонера? (Аптеки, магазини, офіси…)

12.06.2021 в 13:30 Перегляди: 1077

При звичайному використанні кондиціонера в домашніх затишних умовах, достатньо замовити чистку навесні, перед спекотним сезоном, щоб насолоджуватися чистим повітрям все літо.

Але якщо йдеться не про квартири, то необхідність в кількості сервісів кондиціонера на рік збільшується. Це вже щонайменше 2 рази на рік. Також, кондиціонер може використовуватися як опалювальний прилад, а значить, робота з чищення перед та після сезону, не обмежується лише літнім сезоном.

Крім цього, кондиціонер може сам підказувати, що його час чистити – деякі бренди мають навіть спеціальний код помилки – "забруднений фільтр". Також користувач може помітити, що кондиціонер "забитий": падає потужність, інколи може підтікати внутрішній блок, а то й зовсім техніка перестає виконувати свої функції. Монтажник-сервісник, приходячи до «хворого», перевіряє блоки, тиск у системі та інші моменти.

Також окремим питанням постає сама процедура. Якщо домашні кондиціонери можна чистити парогенератором, та й користувач може самостійно очищати фільтри, то техніку, яка стоїть у «суспільних» місцях, треба чистити ґрунтовніше. Розбирати внутрішній блок, чистити барабан, жалюзі.

Процес розбирання внутрішнього блоку для проведення сервісу фото

Спеціальною мийкою промивають зовнішній блок, вимиваючи пух, бруд, пил.

На нашому об'єкті в аптеці монтажники виконують сервісне обслуговування кондиціонерів.

Внутрішній блок розбирається до теплообмінника фото     Брудні частини внутрішнього блоку кондиціонера фото     Частини внутрішнього блоку після чищення фото

На фотографіях, звичайно, не передати ступінь забрудненості внутрішніх частин блоку, але слід памятати, що повітря, яким дихають люди, весь час ганяється через брудний фільтр, і треба з цим щось робити.

Отримати більше інформації про сервіс можна у менеджерів.

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]