0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Сервіс кондиціонера в Краматорську – фото ДО і ПІСЛЯ

04.12.2020 в 13:20 Перегляди: 1315

Про сервіс кондиціонерів, важливість і корисність цієї процедури знають усі.

Але одна справа – знати, але при цьому відкладати виклик майстра «на потім», і зовсім інше – побачити, як реально накопичується бруд, пил на фільтрах і барабані внутрішнього блоку.

Брудні елементи внутрішнього блока фото     Фільтр кондиціонера, забитий пилом, необхідно чистити фото     Турбіна внутрішнього блоку кондиціонера (вентилятор, крильчатка) з брудом та пилом фото

Наш майстер в місті Краматорськ виконував чистку і обробку кондиціонера, сервісне обслуговування за запитом Клієнта. Вище фотографії брудних елементів внутрішнього блоку і вони ж (нижче) – після проведення робіт.

Після сервісу кондиціонера вентилятор внутрішнього блоку фото     Чисті фільтри внутрішнього блоку кондиціонера фото     Вертикальні жалюзі внутрішнього блоку кондиціонера очистка сервіс фото

Цікавить сервісне обслуговування у Вашому місті? Є хлопці «з золотими руками» в усіх куточках нашої країни. Телефонуйте нам +380 98 353-18-89, ми надішлемо до Вас фахівця.

Сумлінно виконаний сервіс кондиціонера – і техніка працює ідеально! Пірометр (промисловий термометр) показує температуру повітря на виході – чудові 39 градусів тепла.

Показники на пірометрі сервіс кондиціонера фото

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]