0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Сервіс кондиціонера – обслуговування восени

24.10.2022 в 12:05 Перегляди: 712

Звичайно, всі чули, що перед початком спекотного сезону – навесні – потрібно запрошувати сервісників проводити обслуговування кондиціонерів: почистити, перевірити, обробити. Щоб влітку техніка працювала справно, в повну силу та якісно охолоджувала приміщення.

 

Але й восени також проводять сервісне обслуговування. Якщо кондиціонери – теплові насоси повітря – будуть використовувати на тепло, то і сервіс перед зимою варто зробити. «Забитий» кондиціонер пилом і брудом працює зі зниженою ефективністю, а може взагалі перестати обігрівати. Те саме, якщо не вистачає фреону в системі – а це перевіряється під час сервісного обслуговування – з кондиціонером можуть відбуватися всякі неприємні речі. Може обмерзати, видавати помилки, погано працювати.

 

Фахівці компанії «Кондиціонери України» рекомендують робити сервіс регулярно, і так часто, як планується його використовувати.


У смт Хорошів, Житомирська область, робили сервісне обслуговування кондиціонера Cooper&Hunter серія Nordic – тепловий насос, що працює на обігрів до -25⁰C. Кондиціонер використовують узимку як джерело опалення.

 

Якісно почистити внутрішній блок кондиціонера - спершу зняти пластик фото     Фільтр кондиціонера, який можуть виймати та чистити самі користувачі фото     Чистий, прозорий фільтр для кондиціонера фото

 

Сервіс кондиціонера в Хорошеві фото     Обслуговування кондиціонерів недорого фото

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]