0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

➤ Наші роботи ≋ Магазин, прибудова: Сервісне обслуговування, чистка кондиціонерів у Володимирці

09.05.2023 в 12:00 Перегляди: 435

 

Якісне сервісне обслуговування спеціалістами компанії фото

Професійна чистка, дозаправка, сервісне обслуговування кондиціонерів

Об'єкт: Магазин, одноповерхова прибудова

Місто: Володимирець, Рівненська область

Рік: 05.2023

Час виконання роботи: 1,5 години

Площа приміщення: 25 м2, 49 м2

Вид кондиціонера: Настінні кондиціонери

Тип кондиціонера: Інвертор

Бренд кондиціонера:Cooper&Hunter

Потужність кондиціонера: 9000 BTU, 18000 BTU

Модель кондиционера: CH-S09FTXLA-NG, CH-S18FTXLA-NG

Поставлене завдання

Кондиціонери мінімум раз на рік потребують сервісного, технічного обслуговування. На об'єкті у Володимирці кондиціонери Cooper&Hunter були встановлені нашими монтажниками в 2021 році. У 2022 році проводилося перше, початкове сервісне та технічне обслуговування, в травні 2023 підійшов час чергового планового сервісного обслуговування.

 

Стояли стандартні завдання:

  1. Перевірити надійність кріплення та підключення, герметичність траси (кріпленням, з'єднанням властиво з часом слабшати, розбовтуватися), протестувати кондиціонер і оцінити його працездатність (до зниження працездатності можуть призводити природний знос вузлів, їх забруднення та інші фактори). У разі виявлення відхилень від норми усунути їх.
  2. Очистити фільтри та всі елементи, на яких скупчилися забруднення. Це необхідно для підтримки повноцінного теплообміну, обертання вентиляторів і працездатності кондиціонера в цілому, запобігання перегріву техніки і поширенню пилу, алергенів, хвороботворних мікроорганізмів із забрудненим повітрям. На цьому об'єкті у нас одразу 2 фактори, які призводять до більш інтенсивного забруднення техніки – це комерційний об'єкт (магазин), до того ж зовнішні блоки кондиціонерів змонтовані на рівні першого поверху, де пилу, бруду набагато більше, ніж на верхніх поверхах.
  3. Навіть при герметичності системи, відсутності витоків об’єм холодоагенту, який циркулює по контуру, поступово скорочується, це веде до зниження ефективності роботи кліматичної техніки, а якщо об’єм своєчасно не відновити, можливі поломки. Тому при плановому обслуговуванні проводиться діагностика, спрямована на оцінку кількості фреону в системі, та дозаправка в потрібному обсязі.

 

На фото видно стан внутрішніх блоків до та після чистки.

 

Всередині блоку брудно, запилено фото     Чисто всередині фото

Виконані роботи

Встановлена модель:

2 роки тому на об'єкті були встановлені кондиціонери серії Arctic бренду Cooper&Hunter, CH-S09FTXLA-NG і CH-S18FTXLA-NG. (Зараз доступна до покупки оновлена версія Arctic New). Моделі розрізняються потужністю, оскільки використовуються в приміщеннях різної площі, інші характеристики у них збігаються. Це інверторні кондиціонери (теплові насоси повітря-повітря), які розроблені для Півночі Європи та можуть працювати на обігрів в мороз до -25°С. У магазині вони використовувалися цілий рік, взимку – як обігрівач, влітку – для охолодження.

 


У цій серії є функція інтелектуального розморожування та система підігріву, яка забезпечує стабільну роботу в морози та дозволяє скоротити витрати електроенергії. Кондиціонери економічні, клас енергоефективності А++/А+++. На окрему згадку заслуговує система фільтрації широкого спектру дії CH 7-SKY Technology. Комплекс фільтрів не тільки вловлює механічні забруднення з різним розміром частинок, але й нейтралізує неприємні запахи, патогенні мікроорганізми. Для підтримки ефективної роботи цієї системи фільтри вимагають професійного чищення.

Використовувались такі матеріали:

Використовувались інструменти:

Галерея:

 

Брудний внутрішній блок, що вимагає сервісу фото     Пил, бруд, шерсть - все знаходиться у повітрі, все осідає на фільтрах та на внутрішніх частинах блоку фото     Затягнули із сервісом - бруд вже по всіх частинах внутрішнього блоку фото

 

Після сервіса кондиціонера фото     Неозброєним оком видно крапельки вологи після ретельного чищення та миття внутрішнього блоку кондиціонера фото     Чистий блок працює якісно та надійно фото

 

Про зовнішній блок теж забувати не можна, чистять, миють фото     Зовнішній блок Купер Хантер на фасаді митий та гарний фото     Зовнішній блок працює чистим максимально ефективно фото

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]