0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

➤ Наші роботи ≋ Ветеринарна клініка: Встановлення касетних кондиціонерів Cooper&Hunter

07.09.2023 в 12:30 Перегляди: 540

 

Касетні кондиціонери у ветеринарній клініці, Миронівка фото

Касетні кондиціонери Cooper&Hunter забезпечують комфортний мікроклімат у ветклініці

Об'єкт: Торговий центр

Місто: Миронівка, Київська область

Рік: 09.2023

Час виконання роботи: 5 годин

Площа приміщення: 60 м2

Вид кондиціонера: Касетнийкондиціонер

Тип кондиціонера: Інвертор

Бренд кондиціонера:Cooper&Hunter

Потужність кондиціонера: 12000 BTU+12000 BTU

Модель кондиционера: CH-IC035RK/CH-IU035RK – 2 шт

Поставлене завдання

Пацієнтам ветеринарної клініки та їх власникам доводиться проводити деякий час у залі очікування. Для нормального самопочуття людей і тварин, які очікують прийому, важливе свіже повітря, його оптимальна температура та вологість. Підтримувати комфортний мікроклімат допомагають кондиціонери.

 

Ветеринарна клініка, розташована в приміщенні торгового центру, відрізняється значною висотою стель і складним плануванням залу очікування. Для приміщення площею 60 м2 з колонами, які можуть опинитися на шляху повітряного потоку, настінний кондиціонер – недостатньо ефективне рішення.

 

А оскільки тут змонтовані підвісні стелі Армстронг, фахівці вирішили встановити касетні кондиціонери, високопродуктивні та призначені саме для таких умов. Для максимально точного підтримання заданої температури та всесезонної роботи були обрані інверторні моделі.

Виконані роботи

  1. Вибір місця для встановлення кондиціонера. Внутрішній блок касетного кондиціонера має квадратну форму та встановлюється на місце однієї з плит підвісної стелі Армстронг, основна частина корпусу, а також комунікації ховаються в просторі за плитами, а зовні монтується декоративна панель з жалюзі. Вони розташовані з чотирьох сторін, тому повітря поширюється в чотирьох напрямках. Для забезпечення повного охоплення приміщення та максимально рівномірного розподілу повітря по всій площі такі кондиціонери встановлюють по центру, якщо довжина приміщення приблизно дорівнює ширині. Якщо ж приміщення витягнуте, потрібно умовно розділити його на кілька частин, форма яких наближена до квадратної, та в центрі кожної змонтувати кондиціонер меншої потужності. В даному випадку приміщення вже зоноване, розділене колонами, в центральній частині кожної зони і було намічено місце під внутрішній блок касетного кондиціонера.
  2. Встановлення внутрішніх блоків кондиціонерів
  3. Прокладка фреонопроводу за плитами підвісної стелі
  4. Розміщення на фасаді та встановлення на кронштейни зовнішніх блоків
  5. Вакуумування та перевірка на герметичність фреонового контуру
  6. Підведення електрокабеля та підключення живлення 220В
  7. Встановлення декоративних панелей на внутрішні блоки
  8. Пуско-налагоджувальні роботи

Встановлена модель:

Встановили 2 однакових спліт-системи моделі CH-IC035RK/CH-IU035RK. Це сучасний інверторний касетний кондиціонер серії Nordic Commercial Inverter, що працює на озонобезпечному R32 фреоні. Кожен кондиціонер потужністю 12000 BTU призначений для обслуговування приміщень площею до 35 м2, сумарної потужності двох одиниць техніки якраз із запасом вистачає для залу очікування ветклініки площею 60 м2. Кондиціонер може охолоджувати повітря в спеку, працювати на обігрів в морози аж до -20 градусів, а також очищає і осушує повітря. Завдяки прихованій прокладці комунікацій за плитами підвісної стелі та лаконічному дизайну декоративної панелі касетні кондиціонери практично непомітні. Положення жалюзі можна налаштувати так, щоб виключити прямий обдув людей і тварин – повітряні потоки йдуть паралельно стелі, а потім холодне повітря поступово опускається вниз. Інверторний компресор працює без періодичних відключень, забезпечує відсутність відчутних перепадів температури, малошумний вентилятор не турбує тварин.

Використовувались такі матеріали:

Використовувались інструменти:

Галерея:

Касетний кондиціонер встановлений на стелі фото     Ідеальне розміщення касетних кондиціонерів для максимального охоплення приміщення фото     Зовнішні блоки касетних кондиціонерів Купер Хантер фото

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]