0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Mitsubishi Electric Design – монтаж кондиціонерів з альпіністами

09.02.2022 в 17:00 Перегляди: 1112

Не в кожному будинку монтаж спліт-системи буде стандартним та без додаткових ускладнень. У сучасних новобудовах наші монтажники стикаються з різними моментами – особливою плиткою фасаду (вентильований фасад, сканрок), необхідністю демонтажу/монтажу склопакетів, а то й зовсім з неможливістю з вікна встановити зовнішній блок. Тоді до установки залучаються альпіністи. Монтажники працюють всередині приміщення, а альпіністи займаються зовнішнім блоком та його підключенням.

 

Так і на нашому об'єкті в ЖК «Ярославів Град» (Київ) довелося залучати альпіністів. Зовнішні блоки кондиціонерів на фасадах розміщуються у декоративні кошики від забудовника.

 

Встановлювали кондиціонери дизайнерського класу – бренд Mitsubishi Electric, серія Design (новий сучасний варіант на R32 фреоні), колір Silver (сріблястий, глибокий, дуже гарний).

 

Моделі:

 

 

 

Вийшло незрівнянно!

 

Внутрішній блок Мітсубіші Електрик Дизайн Сріблястий фото     Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGKS/MUZ-EF35VG установка в новому ЖК Київ фото

 

Зовнішні блоки в корзинах від забудовника (щоб фасад виглядав акуратно та елегантно):

 

Зовнішній блок кондиціонера Mitsubishi Electric в корзині забудовника фото     Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGKS/MUZ-EF25VG установка з альпіністом в корзину фото

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]