0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

➤ Наші роботи ≋ Офісна прибудова: Встановлення кондиціонера в приміщенні бухгалтерії в Черкасах

20.06.2023 в 12:20 Перегляди: 464

 

Внутрішній блок кондиціонера Cooper&Hunter на своєму місці фото

Нестандартний монтаж кондиціонера CH-S12FTXLA2-NG Черкаси

Об'єкт: Прибудова до житлового будинку, офісне приміщення

Місто: Черкаси

Рік: 06.2023

Час виконання роботи: 2 години

Площа приміщення: 27 м2

Вид кондиціонера: Настінний кондиціонер

Тип кондиціонера: Інвертор

Бренд кондиціонера:Cooper&Hunter

Потужність кондиціонера: 12000 BTU

Модель кондиционера: CH-S12FTXLA2-NG, серія Arctic

Поставлене завдання

Потрібно було організувати кондиціонування повітря в офісному приміщенні (кабінеті бухгалтерії) - зробити монтаж кондиціонера в Черкасах.

 

Кабінет розташований в одноповерховій офісній прибудові до житлового будинку, фасад прибудови має численні виступи, часткову обшивку та інші особливості, які не дозволяють виконати стандартний монтаж зовнішнього блоку. Приміщення опалюється, але опалення слабке, як і теплоізоляція. Тому замовники просили встановити спліт-систему зима-літо, яка зможе не тільки охолоджувати повітря в спеку, але й доповнить штатне опалення взимку.

 

Зупинили вибір на тепловому насосі серії Arctic New, який призначений для всесезонної роботи. Площа кабінету невелика, 27 м2, зазвичай в таких приміщеннях використовують кондиціонери з тепловою потужністю 9000 BTU. Але з урахуванням незадовільної теплоізоляції та кількості співробітників, які тут постійно працюють (4 людини), вибрали модель з запасом потужності, 12 типорозміру.

Виконані роботи

  1. Вибір місця встановлення внутрішнього блоку. На цьому етапі особливих труднощів не виникло, між вікном і підвісною стелею місця недостатньо, але було вільне місце на суміжній стіні над шафами.
  2. Вибір місця під зовнішній блок. Тут довелося вирішувати складнішу задачу, стандартний монтаж на фасад неможливий, тому вирішили встановити зовнішній блок на дах прибудови. Прибудова низька, тому допустимий для цієї моделі перепад висот між внутрішнім і зовнішнім блоками – до 10 м – не перевищується. Поблизу місця виведення траси назовні фасад має виступ на зразок вузької колони, яка підноситься над бортиком даху. Щоб нижня частина корпусу не занурювалася в калюжу або шар снігу, блок вирішили не ставити прямо на поверхню даху або бортика, а навісити на кронштейни. Кронштейни закріпили до тильної сторони виступу, його ширини якраз достатньо для встановлення зовнішнього блоку боком. У такому положенні з вулиці його не видно.
  3. Прокладка міжблочної траси. Трасу вивели на фасад збоку від виступу та завели на дах
  4. Встановлення зовнішнього блоку на кронштейни
  5. Встановлення внутрішнього блоку
  6. Вакуумування та перевірка на герметичність фреонового контуру
  7. Підведення електрокабеля та підключення живлення 220В
  8. Пуско-налагоджувальні роботи

Встановлена модель:

Встановили модель Cooper&Hunter CH-S12FTXLA2-NG Arctic New.

 

Це оновлена версія популярної серії Arctic в енергозберігаючій комплектації 6 покоління. Кондиціонер з інверторним компресором, підігрівом картера компресора та піддону, відноситься до категорії теплових насосів «повітря-повітря» та може використовуватися для обігріву при температурі на вулиці до -25°С. Ця модель відрізняється економічним енергоспоживанням (клас енергоефективності А++ в режимі «холод», А+++ в режимі «тепло»). Кондиціонер оснащений багатошвидкісним вентилятором, багатокомпонентною системою очищення повітря, підтримує функцію подвійного самоочищення теплообмінника. Положення жалюзі можна гнучко регулювати по горизонталі та вертикалі, це дозволяє відвести потік повітря вбік від людей і паперових документів, направити потік холодного повітря під стелею, а теплого – вниз для більш ефективного та комфортного охолодження/обігріву. Дизайн лаконічний, доречний в обстановці бухгалтерії, на лицьовій панелі є прихований дисплей. Віддалене управління через Wi-Fi дозволяє забезпечити комфортну температуру до моменту приходу співробітників.

Використовувались такі матеріали:

Використовувались інструменти:

Галерея:

Розміщення внутрішнього блоку у кабінеті бухгалтерії фото     Як йде фреонова траса на дах до зовнішнього блоку фото     Нестандартне встановлення зовнішнього блоку на даху боком фото

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]