0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

➤ Наші роботи ≋ Офісне приміщення: установка кондиціонерів з дренажними насосами в Луцьку

12.10.2023 в 12:30 Перегляди: 435

 

Дренажний насос та внутрішній блок кондиціонера - варіант установки фото

Кондиціонери Arctic з дренажними насосами в офісі з підвісними стелями

Об'єкт: Одноповерховий будинок

Місто: Луцьк, Волинська область

Рік: 10.2023

Час виконання роботи: 6 годин

Площа приміщення: 30+30+28 м2

Вид кондиціонера: Настінний кондиціонер

Тип кондиціонера: Інвертор, тепловий насос

Бренд кондиціонера:Cooper&Hunter

Потужність кондиціонера: 12000 BTU

Модель кондиционера: CH-S12FTXLA2-NG – 3 шт

Поставлене завдання

В одноповерховій комерційній будівлі розташовані 3 офісних приміщення приблизно однакової площі, в кожному необхідно організувати цілорічне кондиціонування повітря, охолодження в спеку та повноцінний обігрів взимку. Тому вибір був зроблений на користь теплових насосів серії Arctic New.

 

Фасад будівлі прикрашений художнім оздоблення, через яке вибір місця встановлення зовнішніх блоків спліт-систем обмежений. У кабінетах змонтовані підвісні стелі Армстронг, щоб комунікації не псували інтер'єр, їх вирішено було розмістити в застельовому просторі.

 

Через прокладку дренажної трубки вище місця монтажу блоків відведення конденсату самопливом неможливе, для його примусового відведення до кожної спліт-системі необхідно під'єднати дренажний насос. Монтаж кондиціонерів виконувався в комплексі зі встановленням насосів.

Виконані роботи

  1. Вибір місця для встановлення кондиціонерів. Місця під внутрішні блоки були визначені замовником з урахуванням запланованого розміщення меблів. Під один з блоків намітили місце на фасадній стіні, в простінку між невеликими вікнами. Ще 2 розмістили по обидва боки стіни, яка розділяє суміжні приміщення, з таким розрахунком, щоб їх траси можна було вивести разом. Зовнішні блоки через архітектурні особливості фасаду можна змонтувати тільки в одному місці – збоку від вікна, один під одним.
  2. Встановлення внутрішніх блоків.
  3. Кріплення на фасад кронштейнів і навішування зовнішніх блоків.
  4. Прокладання трас фреонопроводу та дренажних трубок за підвісною стелею.
  5. Встановлення та під'єднання до дренажної системи насосів.
  6. Вакуумування та перевірка на герметичність фреонового контуру.
  7. Підведення електрокабеля та підключення живлення 220В.
  8. Пуско-налагоджувальні роботи.

Встановлена модель:

Встановили модель Cooper&Hunter 12FTXLA2-NG – 3 штуки. Потужність підібрана відповідно до площі приміщень – 30, 30 і 28 м2. Це теплові насоси серії Arctic New, які крім охолодження в літній час забезпечують обігрів в морози до -25°С. Інверторний компресор забезпечує точну підтримку температури, малошумну роботу та високу енергоефективність (клас А+++ в режимі обігріву, А++ – в режимі охолодження). Кондиціонери з великим набором режимів роботи та функцій відрізняються лаконічним сучасним дизайном. Можливе управління з пульта ДУ та через мобільний застосунок.
 
Кожен кондиціонер оснащений дренажним насосом Aspen Pumps Mini Orange. Це компактна малошумна помпа роздільної конструкції, складається з водозабірної, насосної частин і гнучкої трубки. Модель Mini може перекачувати до 12 л рідини на годину (такої продуктивності з запасом вистачає для кондиціонера 12 типорозміру) та піднімати її на висоту до 8м (фактична відстань між піддонами кондиціонерів і насосними частинами помп значно менше).

Використовувались такі матеріали:

Використовувались інструменти:

Галерея:

Один внутрішній блок, один дренажний насос, захований за підвісною стелею фото     Установка кондиціонера Cooper&Hunter із дренажним насосом Aspen Pumps фото     Зовнішні блоки Cooper&Hunter установка в Луцьку фото

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]