0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

➤ Наші роботи ≋ Офісна будівля: Встановлення кондиціонерів у Кельменцях, Чернівецька область

05.06.2023 в 13:00 Перегляди: 221

 

Установка Cooper&Hunter в Кельменцях фото

Дизайнерські варіанти кондиціонерів Cooper&Hunter для офісу

Об'єкт: Офісна будівля

Місто: Кельменці, Чернівецька область

Рік: 06.2023

Час виконання роботи: 3 години

Площа приміщення: 40 м2, 47 м2

Вид кондиціонера: Настінний кондиціонер

Тип кондиціонера: Інвертор, Тепловий насос

Бренд кондиціонера: Cooper&Hunter, різні серії

Потужність кондиціонера: 18000 BTU

Модель кондиционера: CH-S18FTXLA2-NG, CH-S18FTXAL-SC

Поставлене завдання

Власник добре утепленого офісного приміщення в м. Кельменці (Чернівецька область) хоче скоротити витрати на обігрів, в ідеалі планує повністю відмовитися від традиційного опалення, а в якості альтернативи використовувати кондиціонери. Для вирішення такого завдання потрібні інверторні кондиціонери зима-літо. Кондиціонери потрібно встановити в двох кабінетах приблизно однакової площі (в обох випадках підходить 18 типорозмір), але з різними особливостями інтер'єру. Замовник висловив бажання в одному кабінеті встановити настінний внутрішній блок білого кольору, в іншому – сріблястого.

 

Вибір зупинили на моделях серії Arctic (білий) і Supreme Continental, це серія дизайнерських кондиціонерів з різними колірними рішеннями, є внутрішні блоки білого, чорного, золотого і сріблястого кольорів, останній якраз відповідає поставленому завданню. Зовнішні блоки спліт-систем теж відрізняються привабливим дизайном, преміум-решітка стилізована під логотип «Мерседес».

 

Зовнішній блок серії Купер Хантер Супрім Континенталь фото    Значок Мерседеса фото

Виконані роботи

  1. Вибір місця для встановлення кондиціонера. Місця встановлення внутрішніх блоків вибрали з урахуванням побажань клієнта, зовнішні розмістили там, де їх монтаж найбільш зручний. Стіна, де змонтовані зовнішні блоки, виходить на зелену зону, тому можливе виведення дренажу просто на вулицю, злив конденсату на землю
  2. Встановлення зовнішніх блоків на кронштейни
  3. Встановлення внутрішніх блоків
  4. Формування траси, вакуумування та перевірка на герметичність фреонового контуру
  5. Підведення електрокабеля та підключення живлення 220В
  6. Пуско-налагоджувальні роботи

Встановлені моделі:

CH-S18FTXLA2-NG
Модель найпопулярнішої цього сезону серії Arctic New. Кондиціонер інверторний, підтримує роботу на обігрів при температурі до -25, відрізняється високою енергоефективністю, особливо в режимі «Тепло», рівень шуму досить низький для такої потужності. Положення ширококутних жалюзі змінюється по горизонталі та вертикалі, крім напрямку повітряного потоку можна регулювати його інтенсивність (вентилятор багатошвидкісний). Система з 7 фільтрів для тотальної очищення повітря та система подвійного самоочищення теплообмінника допомагають підтримувати здоровий мікроклімат. Підтримуються всі функції для стабільної роботи в зимовий час.
 
CH-S18FTXAL-SC
Модель серії Supreme Continental за ключовими технічними характеристиками та функціональними можливостями відповідає «Арктику», основна відмінність – дизайн. Строгий лаконічний дизайн, чіткі прямі лінії корпусів внутрішніх блоків обох кондиціонерів чудово вписуються в інтер'єр сучасного офісу. Крім кольору моделі розрізняються розташуванням прихованого LED-дисплея з підсвічуванням – у Supreme Continental він знаходиться по центру лицьової панелі, у Arctic зсунутий вбік.

Використовувались такі матеріали:

Використовувались інструменти:

Галерея:

 

Cooper&Hunter тепловий насос серії Арктик внутрішній блок фото     Сріблястий внутрішній блок 18 Купер Хантер серії Суприм Континенталь фото     Зовнішній блок встановлено фото
 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]