0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

COOLCLIMA 2024 – що цікавого?

16.02.2024 в 13:20 Перегляди: 168

 

14-16 лютого 2024 р. у Києві у Міжнародному виставковому центрі проходила виставка кліматичного обладнання та вентиляції. Оскільки цю виставку поєднали з іншими темами з будівництва, багато відомих кліматичних імпортерів не брали участі. Але дещо цікаве ми довідалися й тут.

Рекуператори Prana

Ми давно продаємо ці корисні для здоров'я та гаманця прилади, тому знайомі були й з зовнішнім виглядом, і з функціями. Цікавіше було побачити наживо кольорові кришки для підбору внутрішньої частини рекуператора Prana під будь-яку колірну гаму інтер'єру.

 

Рекуператор Prana підключена до мережі, наживо фото      А ось і стенд з кришечками, фільтрами Прана фото      Ось з іншого ракурсу цей стенд фото

 

Blauberg – вентиляція

Ми знайомі з Blauberg як з брендом побутових вентиляторів для санвузлів, туалетних кімнат, кухонь і т.д. Але, побачивши внутрішні блоки (касету, канальний, настінний блок) з лого Блауберг були здивовані, тепер виробник займається і VRF-системами!

 

Внутрішні блоки до VRF-системи ТМ Blauberg фото      Ось настінний, канальний блоки бренду Блауберг фото      Канальний виглядає бездоганно! фото

 

Кондиціонери Haier

Не пройшли повз і спліт-систем Haier. Їх чорний матовий Flexis привертає увагу де завгодно. Ще сфотографували новинку (за словами представників бренду) – золотистого кольору. Чекаємо на офіційне представлення нових серій, тоді додамо на сайт.

 

Ось він - матовий чорний Хайєр фото     Симпатична новинка цікавого дизайну фото     У наближенні фото


І на останок! Aerostar – компанія-імпортер бренду Hitachi, виробники вентиляційного обладнання, представляли свій новий напрямок – кондиціонери Аеростар, він/офф та інверторні, теплові насоси – виглядають дуже гідно!

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]