0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Дизайнерські кондиціонери. Купити дизайнерський кондиціонер для стильного інтер'єру

28.09.2018 в 20:50 Перегляди: 8515


Часто наші Клієнти цікавляться питанням: «Які дизайнерські кондиціонери можна встановити в квартиру зі стильним інтер'єром?». Адже класичний білий внутрішній блок не завжди вписується в дизайнерську концепцію і багатьом хочеться чогось оригінального, а не «як у всіх».
 

Ще не так давно не так просто було щось порадити. Запропонувати можна було тільки кілька моделей дорогих брендів люкс-класу, що не завжди влаштовувало Клієнтів. А зараз всі провідні світові виробники кондиціонерів намагаються мати в асортименті своєї продукції як мінімум одну, а то й кілька моделей в ексклюзивному дизайні. Якраз для таких особливих випадків.
 

Розглянемо докладніше, що можна запропонувати зараз для дизайнерських інтер'єрів, шукачів оригінальної техніки, творчих людей, які мають власне бачення і створюють щось своє, нестандартне.
 

Кондиціонер LG серія Gallery у вигляді картини фото     Cooper&Hunter серія VIP фото     Кондиціонер DAIKIN серія Emura White фото


Ексклюзивний колір дизайнерських кондиціонерів

Колір – це один з основних критеріїв при виборі кондиціонера. 

Часто Клієнти шукають кондиціонери в декількох кольорах однієї серії, щоб створити в різних кімнатах індивідуальні цікаві дизайнерські рішення. Це можуть бути як чорні, білі внутрішні блоки так і екстравагантні  червоні і навіть у формі картини.

Наприклад, в серії Daytona бренду Cooper&Hunter наявні чорний, білий та сріблястий варіанти кондиціонерів по адекватним цінам.

Подивіться як вони виглядають:

Найпопулярніші кольори дизайнерських настінних кондиціонерів:

А також, наприклад, Mitshubishi Electric пропонує внутрішні блоки серії Premium не просто «червоні» або «білі», це вишукані цікаві кольори:
 

          



Крім, варіантів кольорових блоків є моделі з елементами дизайну: сріблястими / золотистими смужками. Наприклад, внутрішні блоки Toshiba: Silver і Gold.

А у ТМ Midea серія Blanc як on/off типу, так і інверторні має дизайн «океанської хвилі», а в серії теплових насосів BREEZELESS дизайн взагалі неймовірний.


Форма внутрішнього блоку

Крім кольору, дизайнерів і творчих особистостей може зацікавити «нестандартна» форма блоку:
 

Наприклад, в серії Wind Free Wi-Fi ТМ Samsung внутрішній блок має трикутну форму. 

А в одній із серій Idea форма нагадує краплю. Серія Dawn ТМ Haier має округлу форму.
 

Так що, вибрати є з чого. Якщо є труднощі з підбором кондиціонерів – звертайтеся до наших фахівців, вони запропонують під запит кілька варіантів в різних цінових категоріях.


Основні бренди і серії дизайнерських кондиціонерів

Флагманами напрямків дизайнерських кондиціонерів є такі марки:
 


Daikin Emura

Крім елегантного зовнішнього дизайну, це ще й продумані, перевірені і надійні функції і технології.

 

          



Mitsubishi Electric Design, Premium

Це не тільки відомий бренд, а й сміливі дизайнерські рішення:

Серія Design – прямокутні внутрішні блоки з рівними кутами. 
 

Серія Premium – 4 варіанти кольорового різноманіття (натуральний білий, перламутрово-білий, рубіново-червоний, чорний онікс), а також можна вибрати тип інвертор або тепловий насос, який може працювати при мінусових температурах (до -25 градусів).



Cooper&Hunter Supreme

Серія прогресивних побутових теплових насосів Supreme, вищого класу енергоефективності, що працюють до -30ºС, доступні для бажаючих в чотирьох дизайнерських відтінках:
 

          


У нашому інтернет-магазині завжди є в наявності великий перелік моделей, які задовольнять навіть найвибагливішого покупця.  Якщо Ви хочете купити дизайнерський кондиціонер в ексклюзивному виконанні – телефонуйте нашому менеджеру або залишайте замовлення на е-мейлі. Також можна скористатися формою «Отримати консультацію».


 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]