0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Як працює компанія "Кондиціонери України"

13.03.2019 в 16:14 Перегляди: 1607

Компанія «Кондиціонери України» понад 10 років працює на ринку кліматичної техніки нашої країни, здійснюючи продаж, монтаж і сервісне обслуговування систем кондиціонування і вентиляції повітря.

Ми реалізуємо тільки перевірену, надійну техніку виключно від офіційних постачальників, що є гарантією її високої якості.

У портфелі наших брендів на даний момент знаходиться 21 торгова марка.

Найпопулярніші серед них:

Звернувшись в компанію «Кондиціонери України», Ви отримуєте:

Ми спеціалізуємося на установці систем кондиціонування і вентиляції на об'єктах різного типу: квартири, котеджі, ресторани, офісні, торгові та виробничі приміщення. Наші технічні фахівці і монтажні бригади якісно і в чітко встановлені терміни виконають роботи будь-якої складності.  Для нашої команди фахівців немає нічого неможливого!

Завдяки широкому асортименту (а ми пропонуємо понад 2 000 моделей кондиціонерів від відомих світових виробників), кожен Клієнт зможе підібрати ідеальний для себе варіант з урахуванням ціни і дизайнерських переваг.

У нас Ви можете замовити:

На всіх етапах співпраці з нами, починаючи від покупки кондиціонера і закінчуючи його установкою, Вас буде супроводжувати технічний консультант, який допоможе у виборі системи, складе кошторис і відповість на всі запитання.

Географія компанії «Кондиціонери України» – вся Україна, включаючи обласні та районні центри. Причому віддаленість від центру жодним чином не позначається на високій якості виконуваних робіт і професійному рівні фахівців-монтажників. Всі наші інсталятори пройшли спеціальне навчання і мають досвід роботи не менше 8 років!

Краща реклама для нас – відгуки наших вдячних Клієнтів і наші роботи. Серед яких:

І багато інших ... На сьогоднішній день нами продано і встановлено понад 9 000 одиниць обладнання.

Приємний бонус від нашої компанії – швидка, надійна, а, головне, безкоштовна доставка обладнання по Україні до дверей Вашого будинку.

Економте час і гроші – довіртеся професіоналізму і досвіду компанії «Кондиціонери України»!

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]