0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Які кондиціонери кращі і чому?

04.04.2023 в 21:34 Перегляди: 1957

 

Будь-які побутові прилади, у тому числі і кондиціонери повітря, виготовляються під багатьма марками та найменуваннями. На сьогоднішній день на ринку України представлено понад 100 брендів кондиціонерів. Деякі з них ще 15 років тому вважалися маловідомими марками, але перетворилися на лідерів ринку, а дехто спалахнув на кілька років і зник.

Чи можливо в такій кількості спліт-систем кондиціювання правильно зорієнтуватися та вибрати якісний кондиціонер і при цьому не переплатити за гучну назву? Так, сьогодні це абсолютно реально. Але як завжди є нюанси, в яких потрібно розібратися.


Які кондиціонери кращі фото

 

Широкий вибір – це добре, оскільки конкуренція серед виробників призводить до вищої якості товарів та сервісу. Але з іншого боку величезний асортимент кондиціонерів ускладнює вибір звичайного споживача.


Щоб не помилитися і придбати справді якісну спліт-систему, можна піти двома шляхами:
 

  1. Покластися на професіоналізм, компетенцію та порядність продавця.
     
  2. Розібратися у галузі кондиціювання самостійно, витративши для цього значну кількість часу.
     

У першому випадку найбільш ймовірно, що ви зможете купити кондиціонер надійний і за оптимальною ціною. У другому випадку покупка кондиціонера може обернутися або придбанням невиправдано дорогої моделі з наявністю функцій, що рідко використовуються на практиці, або покупкою моделі зі стандартним функціоналом, але при цьому з переплатою за розкручений бренд.
 

Якщо говорити про те, які кондиціонери кращі і чому, можемо стверджувати, що найбільш надійним і якісним є обладнання тих торгових марок, які мають власні виробничі потужності та науково-дослідницьку базу.
 

Більшість же брендів кондиціонерів в Україні є OEM (Original Equipment Manufacturer) або ODM (Original Design Manufacturer) марками, тобто тими, що використовують у своєму виробництві деталі, обладнання та дизайн оригінальних виробників, але з принтом свого логотипу.
 

У світі існує понад 20 великих заводів повного циклу з випуску систем кондиціювання. Для таких підприємств характерне використання всіх вузлів та деталей власного виробництва, у тому числі й спіральних компресорів.
 


Розглянемо ТОП-5 найкращих світових брендів найпопулярніших в Україні:

 

ТОП-5. Кондиціонери GREE

Найбільший завод у світі. Знаходиться у Китаї. Виробляє понад 30% світового обсягу кондиціонерів як під власною торговою маркою, так і для різних OEM брендів. У середньому ціновому сегменті кондиціонери Gree є лідерами з продажу в Україні.
Якість обладнання – висока.
Ціна – середня.
Гарантія – 2 роки.


Кондиціонери Gree фото

 

ТОП-4. Кондиціонери Samsung

Бестселер у багатьох країнах світу. В Україні також дуже популярна марка. Значне зростання популярності спліт-систем Samsung пов'язане з появою ексклюзивної технології Wind-Free (розсіювання повітряного потоку через перфоровану панель внутрішнього блоку – використовується в настінних спліт-системах).
Якість – висока.
Ціна – вища за середню.
Гарантія – 3 роки на пристрій та 10 років на компресор.

 

Кондиціонери Samsung фото

 

ТОП-3. Кондиціонери Panasonic

Цей бренд має кілька заводів у всьому світі: Малайзія, Японія, Китай. Відомий наднадкжними компресорами під назвою Matsushita. Використовує у виробництві власні унікальні запатентовані технології Econavi.
Якість – висока.
Ціна – висока.
Гарантія – 3 роки.

 

Кондиціонери Panasonic фото

 


ТОП-2. Кондиціонери DAIKIN

Належать до преміального сегменту. Збираються на європейських заводах Чехії, Бельгії, а також у Туреччині, є завод у Китаї. Виділяються ультрасучасним дизайном, якістю матеріалів, що використовуються у виробництві. Відомі своєю унікальною функцією Smart Eye (датчик, який контролює рух людей у приміщенні та перенаправляє потік повітря у бік від людини).
Якість – люкс.
Ціна – висока.
Гарантія – 3 роки.
 


Кондиціонери Daikin фото

 


ТОП-1. Кондиціонери Mitsubishi Electric

Техніка преміум-класу. В Україні спліт-системи цієї японської марки міцно утримують лідерство за популярністю як серед споживачів, так і у професійному середовищі кондиціонерщиків. Виробляються на заводах у Таїланді та Туреччині. Інноваційні технологічні розробки, ексклюзивні дизайнерські рішення, надійність та найкраща якість – такі асоціації виникають при згадування бренду Mitsubishi Electric Co.
Якість – люкс.
Ціна – висока.
Гарантія – 3 роки.
 

Кондиціонери Mitsubishi Electric фото

 



Вказані торгові марки кондиціонерів на наш професійний погляд є найкращими за якістю. Орієнтуйтесь на бюджет, який ви готові виділити для покупки кондиціонерів та на набір функцій, необхідних вам у повсякденному житті. Віддавши перевагу будь-якому з брендів, ви точно не помилетесь і зробите правильний вибір.
 

Преміальна техніка потребує кваліфікованого монтажу. Установка кондиціонера в нашій компанії – це запорука тривалої та безперебійної роботи вашого кондиціонера. Замовляйте!
 

Для більш детальної консультації телефонуйте нашим технічним консультантам або залишайте заявку на зворотній дзвінок.



 

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]