0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Кондиціонери Cooper&Hunter Arctic New та Supreme Continental для аптеки

23.03.2023 в 19:00 Перегляди: 686

 

На об'єкті в м. Житомир (аптека на 1-му поверсі торгового центру) встановлювали інверторні кондиціонери (теплові насоси повітря-повітря) Cooper&Hunter.

Для зберігання ліків необхідно круглий рік підтримувати необхідний температурний режим в торговому залі та в матеріальній кімнаті. Температура повітря не повинна перевищувати 25°С. Встановлене обладнання чудово справляється з цією задачею. 

Перед встановленням кондиціонерів майстри провели огляд об'єкту та обрали оптимальну схему монтажу. Відео з коментарями монтажника дивіться нижче:

 

 

Частково оздоблювальні роботи вже зроблено, тому установникам довелося вирішувати складні монтажні завдання прямо на місці. Трасу, де це можна, пускали по стелі або стіні в коробі, а дренажні трубки прокладали до каналізації.

 

Були використані такі найпопулярніші моделі:

 

 

 

Процес і складність монтажу можна також оцінит на фото нижче:

 

Внутрішній блок Cooper&Hunter на своєму місці фото     Щоб було красиво - трасу та дренажну трубку (і провід живлення, якщо потрібно) ховають у декоративний короб фото     Зручно, коли трасу можна пустити по стелі, не потрібно штробити стіни фото

 

Встановлення зовнішніх блоків кондиціонерів Купер Хантер фото     Трассу можна прокласти по стелі фото     Процес монтажу йде своєю чергою фото

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]