0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Cooper&Hunter Arctic New – встановлення кондиціонерів у Новій Одесі

09.11.2022 в 13:50 Перегляди: 701

У Новій Одесі, Миколаївська область, встановлювали найпопулярніші кондиціонери (практично ХІТ 2022) – оновлена ​​серія Arctic New від бренду Cooper&Hunter.

 

Кількістю запитів та проданих одиниць техніки ці інвертори (теплові насоси) зобов'язані своїм преміум характеристикам та заробленій роками репутації. Техніка розрахована на роботу в будь-який сезон, економно споживає електроенергію і має ті функції та технології, що потрібні для будь-яких сучасних користувачів (добрий фільтр, управління по Wi-Fi, самоочищення, авторестарт), при цьому без дизайнерських наворотів за додаткові гроші. 

 

Білий внутрішній компактний блок із сучасним дисплеєм прихованого типу. Що ще потрібно? Тому їх обирають як у квартири та будинки, так і в магазини, офіси.

 

На об'єкті проводили монтаж CH-S09FTXLA2-NG та CH-S12FTXLA2-NG.

Кондиціонер Cooper&Hunter внутрішній блок фото     Установка внутрішнього блоку Cooper&Huner Arctic New фото     Зовнішні блоки на фасаді - Cooper&Hunter Arctic New Нова Одеса фото

 

Не завжди виходить встановлювати блоки на порожні від меблів стіни – іноді внутрішній блок виходить зовсім «затиснутий», як вийшло й тут:

 

Впритул до шафки - внутрішній блок кондиціонера Купер Хантер фото     Купер Хантер, установка кондиционера "зі складностми" фото

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]