0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Прокладання магістралі під кондиціонер – головний етап всього монтажу

22.01.2021 в 15:25 Перегляди: 1378

За часів, коли кондиціонери складалися з одного блоку (і зараз є такі «мобільні» версії), тоді про трасу можна було не турбуватися. Встановити моноблок в вікно (віконний кондиціонер) або поставити біля вікна і викинути у вікно трубу – тут і монтажу як такого немає.

Але сучасні спліт-системи складаються з двох блоків, внутрішній і зовнішній, які з'єднані між собою трасою – комплектом з трубок для фреону (рідкого і газоподібного), дренажної трубки (якщо виводиться конденсат на вулицю), дроту живлення.

Ця магістраль для кондиціонера виглядає не дизайнерськи симпатичним елементом інтер'єру, тому її ховають в штробу і зароблюють.

Але всім зрозуміло, що від майстерності та сумлінності монтажу цієї траси залежить робота майбутнього кондиціонера, а також бездоганне майбутнє ремонту в цій частині приміщення.

Наші хлопці роблять закладки під кондиціонер майстерно. На фотографіях це видно. ЖК «Комфорт-Таун». 4 закладки під кондиціонери.

Роботу виконував Володимир Шуляк, монтажник вищої категорії.

Закладка виводів для кондиціонера фото     Закладка магістралі під кондиціонер фото     Як закласти трасу під кондиціонер монтаж фото

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]