0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Mitsubishi Electric, дренажні насоси Aspen та досвідчені монтажники

18.12.2020 в 13:10 Перегляди: 1366

Дренажні насоси потрібні в тих випадках, коли створити правильний відтік конденсату від внутрішнього блоку не виходить: на вулицю не можна вивести трубочку, а в каналізацію тягнути під кутом складно. Та й не практично це, коли дренажна трубка проходить через усю кімнату, коридор у штробах по стінах, не даючи можливість потім мешканцям квартири повісити картину, де заманеться, або телевізор.

Дренажний насос встановлюється всередину коробки внутрішнього блоку і включається автоматично, коли потрібно відкачати конденсат, що накопичився. У разі установки з насосом, дренажну трубку можна прокласти по стелі, верху стіни, разом з трасою і так далі.

На об'єкті у Києві наші монтажники встановлювали дренажні насоси Aspen Pumps у кондиціонери Mitsubishi Electric. Гарно, акуратно, практично.

Установка дренажного насоса у внутрішній блок кондиціонера Mitsubishi Electric фото     Нічого зайвого - тільки блок фото

Все акуратно та правильно, Мітсубіші Електрик з дренажним насосом в блоціфото     Зовнішні блоки Mitsubishi Electric на балконі фото

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]