0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Касетний кондиціонер Купер Хантер поспішає на допомогу

20.09.2021 в 17:00 Перегляди: 1191

Зручна штука – ці касетні кондиціонери. Монтуються в стелю (особливо чітко та красиво можна замінити панеллю кондиціонера один з квадратів Армстронга), дмуть холодом/теплом у 4 сторони – на всі сторони світу, тому встановлюються по центру приміщення та дозволяють рівномірно охопити весь простір. Використовуються і в офісах, і в магазинах, і у великих кімнатах, якщо немає можливості (і бажання) повісити настінні блоки. Особливо рятують, коли стелі – високі, площі -великі, багато людей у ​​приміщенні.

На об'єкті в м. Житомир наші монтажники встановлювали інверторний касетний кондиціонер Купер Хантер, потужністю 12 кВт, модель CH-IC125NK/CH-IU125NM

Касетний кондиціонер Cooper&Hunter Житомир фото     Зовнішні блоки Купер Хантер на фасаді фото

Робота на тепло до -20 градусів вуличної температури, а якщо спекотно у приміщенні навіть узимку – можна до -10 градусів ставити на холод.

Економне електроспоживання, вбудований дренажний насос, сучасне та функціональне обладнення, надійність та гарантія якості від Cooper&Hunter.

Зручностей – безліч, варіантів – безліч, кілька серій він/офф та інверторів, залишилося визначиться з необхідною потужністю та днем ​​монтажу. Наші співробітники із цим допоможуть!

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]