0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

➤ Наші роботи ≋ Аптека: Встановлення кондиціонерів Купер Хантер у Власівці

10.01.2024 в 12:30 Перегляди: 133

 

CH-S24FTXLA2-NG встановлений, на фото видно і внутрішній і зовнішній блоки фото

Температура під контролем: в аптеці встановлені «Арктики»

Об'єкт: Аптека

Місто: СМТ Власівка, Кіровоградська область

Рік: 01.2024

Час виконання роботи: 3 години

Площа приміщення: 33 м2, 62 м2

Вид кондиціонера: Настінний кондиціонер, серія Arctic

Тип кондиціонера: Інвертор, Тепловий насос

Бренд кондиціонера: Cooper&Hunter

Потужність кондиціонера: 12000 BTU, 24000 BTU

Модель кондиционера: CH-S12FTXLA2-NG, CH-S24FTXLA2-NG

Поставлене завдання

 

У селищі Власівка Кіровоградської області працює аптека, де необхідно організувати кондиціонування повітря з підтриманням заданого температурного режиму у двох приміщеннях:

 

1. Це торговий зал, де зберігається в шафах значна частина ліків, працюють фармацевти, сюди ж заходять з вулиці відвідувачі. До потужності спліт-системи для торгового залу пред'являються підвищені вимоги, це пов'язано з частим відкриванням дверей та значним напливом відвідувачів в окремі моменти часу.

 

Кондиціонер Купер Хантер 24 типорозмір внутрішній блок фото     Зовнішній блок потужний, але компактний – умістився! фото

2. Матеріальна кімната відрізняється дещо меншою площею, тут знаходиться робоче місце провізора та склад ліків, навантаження на кліматичну техніку нижче, ніж в торговому залі.


В обох приміщеннях необхідно підтримувати комфортний для людей мікроклімат і необхідний для зберігання ліків температурний режим. Влітку повітря обов'язково потрібно охолоджувати, щоб не допустити порушення температурного режиму, а взимку – організувати обігрів так, щоб температура в приміщеннях не піднімалася вище заданого значення. Для вирішення цього завдання потрібні інверторні кондиціонери зима-літо, ми зупинили вибір на найпопулярнішій у цій категорії серії – настінних спліт-системах Arctic від Cooper&Hunter. У торговий зал підібрали найпотужніший кондиціонер в лінійці, 24000 BTU, а для матеріальної кімнати досить потужності 12000 BTU.

Виконані роботи

  1. Вибір місця для встановлення кондиціонера. В аптеці вже завершений ремонт, тому комунікації доводиться прокладати відкритим способом, в коробах. Місця встановлення внутрішніх блоків вибирали з урахуванням зручності монтажу й естетики, щоб менше комунікацій проходило поверх стіни. Кондиціонер 24 розмістили в торговому залі ближче до вікна, а «дванадцятку» в матеріальній кімнаті – через стіну від нього. Такий сендвіч-монтаж дозволяє об'єднати комунікації, прокласти їх в одному коробі та вивести за вікно.
  2. Прокладання фреонопроводів
  3. Встановлення внутрішніх і зовнішніх блоків
  4. Вакуумування та перевірка на герметичність фреонового контуру
  5. Підведення електрокабеля та підключення живлення 220В
  6. Пуско-налагоджувальні роботи

Встановлені моделі:

У різних містах України для встановлення в аптеках вибирають інверторні кондиціонери (теплові насоси) оновленої серії Arctic бренду Cooper&Hunter. Ці кондиціонери забезпечують повноцінний обігрів протягом усього холодного сезону (можуть працювати в морози до -25°) і максимально точне підтримання температури (відхилення від заданого значення не перевищує 0,5°).

 

До переваг кондиціонерів цієї лінійки також відносяться:

 

Моделі CH-S12FTXLA2-NG та CH-S24FTXLA2-NG вибрали з урахуванням площі та призначення приміщень, вони розрізняються тільки потужністю, габаритами та рівнем шуму, функціонал однаковий.

 

Використовувались такі матеріали:

Використовувались інструменти:

Галерея:

Кондиціонер Cooper&Hunter 12 типорозміру в аптеці фото     Найбільший у серії - CH-S24FTXLA2-NG для великих приміщень фото     CH-S24FTXLA2-NG Внутрішній блок фото

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]