0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

➤ Наші роботи ≋ Лікарня: встановлення інверторних кондиціонерів Купер Хантер в Одесі

29.01.2024 в 16:00 Перегляди: 160

 

Інверторний Купер Хантер в лікарні фото

Інверторні кондиціонери забезпечать здоровий мікроклімат в одеському медичному центрі

Об'єкт: Одеський обласний центр соціально значущих хвороб

Місто: Одеса

Рік: 01.2024

Час виконання роботи: 2,5 години

Площа приміщення: 20м2, 2 шт

Вид кондиціонера: Настінний кондиціонер

Тип кондиціонера: Інверто

Бренд кондиціонера: Cooper&Hunter, серія Vital

Потужність кондиціонера: 9000 BTU

Модель кондиционера: CH-S09FTXF2-NG – 2 шт

Поставлене завдання

Благодійний фонд виділив кошти на організацію кондиціонування повітря в двох приміщеннях Одеського обласного центру соціально значущих хвороб. Фонд оплатив покупку кондиціонерів з встановленням «під ключ». Приміщення опалюються, головне завдання – охолодження повітря в спеку, а також допоміжний обігрів в міжсезоння, коли централізоване опалення ще/вже не працює або тепла від радіаторів недостатньо.

 

Тому необхідність у встановленні кондиціонерів «зима-літо» з можливістю роботи в сильні морози відсутня, але потрібні хороші інверторні кондиціонери з низьким рівнем шуму, економічним енергоспоживанням, здатні з високою точністю підтримувати заданий температурний режим. Вибір зупинили на недорогих інверторних кондиціонерах Cooper&Hunter серії Vital 9 типорозміру. Наша монтажна бригада виконала попередній огляд приміщень, фахівці переконалися, що продуктивної потужності «дев'яток» вистачить для їх обслуговування, намітили місця встановлення та склали план робіт. Під час другого виїзду бригади на об'єкт кондиціонери були встановлені під ключ.

Виконані роботи

  1. Вибір місця встановлення блоків. Розташування вікон і меблів у приміщеннях таке, що внутрішні блоки найзручніше змонтувати збоку від віконних прорізів, а зовнішні – через стіну, на фасаді.
  2. Прокладка міжблочних комунікацій (мідні трубки фреонопроводу, міжблочний кабель, дренажна трубка)
  3. Монтаж на фасаді кронштейнів
  4. Встановлення внутрішніх і зовнішніх блоків
  5. Підключення живлення
  6. Пуско-налагоджувальні роботи

Встановлені моделі:

В обох приміщеннях площею 20 м2 встановлені моделі CH-S09FTXF2-NG Vital. Це найбільш бюджетне рішення серед інверторних кондиціонерів Купер Хантер. Моделі цієї лінійки можуть працювати на охолодження в спеку до +43° і на обігрів в морози до -15°С. Оскільки кондиціонери в медичному центрі не планується використовувати в якості основних обігрівачів, цього більш ніж достатньо. В решті кондиціонери Vital нічим не поступаються більш дорогим інверторам з розширеним діапазоном робочих температур.

 

Настінні спліт-системи відрізняються класичним дизайном, компактними розмірами, низьким рівнем шуму. У внутрішнього блоку він варіюється в діапазоні 21-37 дБА, тобто найгучніший шум при роботі кондиціонера відповідає тихій розмові, не турбує пацієнтів і персонал. В середньому спліт-система споживає 0,78 кВт, а її потужності достатньо для обслуговування приміщень площею до 28 м2. Доступні нічний режим, турбо режим, функції самоочищення теплообмінника, теплого старту, підтримка технології тотальної очищення повітря та багато інших функцій. Кондиціонер оснащений прихованим дисплеєм на лицьовій панелі, багатошвидкісним вентилятором, ширококутними жалюзі. Для управління можна використовувати пульт ергономічної форми з бактерицидним покриттям корпусу або смартфон з встановленою програмою..

Використовувались такі матеріали:

Використовувались інструменти:

Галерея:

 

Внутрішній блок CH-S09FTXF2-NG фото     Зовнішній блок CH-S09FTXF2-NG фото     Зовнішній блок Купер Хантер інверторний фото

 

 

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]