0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Закладка траси кондиціонера – це важливо!

01.09.2020 в 13:05 Перегляди: 1366

Закладка траси кондиціонера – важливий етап в процесі ремонту в квартирах, офісах, інших приміщеннях, де планується кондиціонування.

Якраз є можливість розмістити магістраль так, як технологічно правильно, і заховати її в штробах. Після проведення оздоблювальних робіт в кімнаті буде видно тільки внутрішній блок, ніяких інших комунікацій.

Проведення фреонопровіда в штробах всередині приміщення – це також правильний та відповідальний підхід до організації кондиціонування в своїй квартирі і будинку. На фасаді не будуть висіти ні дроти, ні фреонова траса. Тільки акуратні виводи та підключення до зовнішнього блоку.

Звичайно ж, від якісно закладеної магістралі залежить і робота кондиціонера в подальшому. Не варто відноситись до такого етапу несерйозно і намагатися заощадити. Скупий платить не тільки двічі, але і, в самому сумному випадку, переробляє ремонт.

На об'єкті ми робили закладки фреонової траси без монтажу кондиціонерів. Використовувалися сучасні інструменти (штроборез в тому числі) для формування якісної магістралі та штроби.

Порахувати вартість закладки для кондиціонера можна по телефону.

          

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]