0 800 336 102
безкоштовно по Україні
Місто Кондиціонери України - Фото 4

м.Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

Кондиціонери України - Фото 5

Пошук

0 800 336 102
безкоштовно по Україні

м. Київ, пр-т Соборності 7-А, оф. 715

RU

Закладки магістралей для кондиціонерів – ось що роблять кондиціонерщики взимку

08.12.2021 в 15:00 Перегляди: 1419

Cніг, холод, мороз (ну, чи як у Києві зараз, тепло та мокро) – зима у розпалі, а що ж робити кондиціонерщикам? Звісно ж, закладати траси! Тоді замовники мають пару місяців активного ремонту, а на весну вже можна встановлювати на готові траси кондиціонери – і насолоджуватися прохолодою.

На об'єкті у Вишгороді  (Київська область) завдання перед монтажниками стояло непросте: з трьох магістралей дві повинні йти на дах (установка зовнішніх блоків на даху), а дренаж – у каналізацію. Але фахівці впоралися з легкістю та зробили все чітко та акуратно.

Результат – на фото.

Звичайна закладка біля вікна, зовнішній блок під вікном фото     Так по стелі прокладають трасу під кондиціонер фото     Магістралі фреонопроводу для кондиціонерів уходять на дах фото

Внутрішній блок кондиціонера планується над дверима кімнати фото     Закладка траси під кондиціонер - важлива задача фото     Монтажники "з руками" формують та розміщують траси акуратно та чітко фото

З кондиціонерів радимо клієнту брати Купер Хантер, серию Alpha (CH-S_FTXE-NG), ці інвертори чудово впораються з усіма завданнями користувачів, але це вже буде 2 етап.

Поділитися:
Читайте також:

Відгуків ще немає. Будьте першим!

Залишити коментар [Вхід]